keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Mustaaaaaaaaaaaaaa

Satuin eilen kysymään rentulta, että voiko töihin pukeutua täysin mustaan. Renttuhan vastasi että tottakai. Lopulta mutisin itsekkin, niin onhan se kuitenkin kuin omiin hautajaisiin olisin menossa.

Jos Neiti RR:ltä kysyy, että miksi se pukeutuu aina vain mustaan, niin se vetää sellaisen Mäntsälä murteen päälle ja totee: " Mä tykkkään tost hevimetallist ".

Mustaa mustempaa ja mustaa kahvia. Väsyttää, kiukuttaa, vituttaa ja perseeseen sattuu kun täällä toimistossa istumisesta saa joko A) peräpukamia tai ihan vaan B) finnejä perseeseen. Molemmathan on täysin mahdollisia tälläsessä paska lafkassa. Tai no emmä sais paska lafkaks tätä kutsua, täällä on vaan vittu noi KOTKAT (ämmät, lehmät, vitun lutkat, läskit, sotanorsut...you name it).

Mun pinna on poltettu lopullisesti täällä ja mä itken verta melkein JOKA vitun aamu kun tietää että pitää lähtee töihin. Omissa hautajaisissahan täällä istutaan ja kasvatellaan peräpukamia. Vittu.

Kaikki yli 30 vuotiaat on ihan just pannassa. Mä teen niille samalla lailla ku Hitler juutalaisille (tai sitten en, noille kahdelle vaan). Pikku Hilter siellä purilaisten maailmassakin laittaa kaikki ojennukseen ja kertaheitolla. Pitää ostaa Pikku Hitlerille pikku hiljaa sitten mustat viikset, mustaakin mustemmat viikset. Vittu.

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

Hahahahaha. Oikein. Ämmät voi vetää römpsän päähäsä.