torstai 9. lokakuuta 2008

Torstain arkkiviholliset

Tää torstai sujuu jo aivan vituilleen. nukuin pommiin, poliisit ajo mun perässä koko matkan, eli toisinsanoen olin pari minuuttia myöhässä koska en voinut kaahata. Puhelin jäi eilen kylään, missä iltaa tuli vietettyä. En edes muistanut kattoa kun puin päälle, että menikö paita oikein päin.

Näin pääsin tilittämään tätä tämän aamuista torstai helvettiä. Joskus tuli varmasti mainittua, että torstai on kuin uusi maanantai. Ja sitten yhtäkkiä kävi niin että torstai olikin jo toivoa täynnä. Taidan tällä hetkellä ainakin luulla maanantain olevan ihan yhtäkaaottinen kun torstai, joka taas tarkoittaa maanantain olevan kaksi kertaa viikossa, hyi V***u.

Sensuuri kärpänen tais iskeä muakin. Kaikki muutenkin on taas niin rajoitettua maassa, jota joskus kutsutaan Suomeksi. Miettii nyt kaikki mitä on tässä kuukauden aikana tapahtunut. Ensin tulee tää yks heppu, joka lahtaa jengiä koulussa. Sitten käydään keskusteluja siitä, että nyt on Suomen talous aivan päin v***ua. Hohhoijjaa.. Alkaa jo olee mitta täys. Pitäis varmaan muuttaa Suomesta pois, jotta sais olla ees hetken rauhassa. Media nyt tykkää tälläsillä jutuilla repostella, eikä mun tarttis sitten niitä lukea (mut pitää sitä päivää jollain saada kulumaan töissä).

TAHDON ULKOMAILLE. Mulla noi synttärit meni ihan kivasti kännätessä ja krapula OLI. Nyt tuntuu taas että olis kaikki krapulan oireet, mutta se paha olo puuttuu. Pitää taas juoda keskiviikkosin sitä saatanan sangriaa (join jopa lasillisen). Kieli on aivan solmussa, päätä särkee, näkölaajuus on aivan heikko (silmät puolitangossa), väsyttää, mahassa kiertää ja ajatus ei kulje (ei se kulje muutenkaan).

Tänään pitäis vielä tsempata, että pääsis TAAS pois YT-neuvottelu ringistä. Eli hankkimalla itselleen TAAS työpaikka. Jos TAAS vaihdan työpaikkaa, niin se on vasta NELJÄS yritys jossa olen tämän vuoden aikana ollut. Neljännes vuosittain on ihan hyvä vaihtaa paikkaa, JÖÖ. Näyttää tosi veikeeltä tuolla CV -osastolla (anteeks millä?). Suuta repii ja tekis mieli vaan laittaa silmät kiinni. Tai pitää opetella nukkumaan silmät auki, Renttukin osaa sen.

Ehkä tän kaiken ruikutuksen päätteeksi voisin lähettää vitutus mailia googlelle, kun ne ei vittu tajua sitä, että ihmisellä voi olla kaksi sähköpostiosoitetta. Eli ei voi kirjottaa sähköpostia ja blogia samaan aikaan. Saisin ehkä ylimääräiset raivarit vedettyä ihan kaikessa hiljaisuudessa täällä toimiston nurkassa. Tai sitten säästän nämäkin raivarit kun pääsen ruuhka-aikaan töistä ja huomaan taas sen opiskelija valon palavan autossa ja bensa loppuu keskelle motaria.

MAANANTAIT JA TORSTAIT VITTUUN KALENTERISTA PISTE COM....

Ei kommentteja: