torstai 23. lokakuuta 2008

Tooorsdaaag

Olen istunut hiljaa. Ehkä syystäkin.

Neljäs työpaikka vuoden aikana. Kyllä, sain taas töitä. Oon aika kova hakee töitä ja saamaan niitä. Mutta alkaa nyt pikku hiljaa tuntumaan siltä, että olis ihan kiva saada jotain tasapainoa tähänkin arkeen.

Onnellisen hetken kuitenkin koin jo tiistaina. Ehkei tää maailma olekaan mua vastaan niin kauheesti enää, vaikka silti kaikki kusipäät viittii lähetää postia (lue laskuja) mun kotiovessa, nimen alapuolella olevaan luukkuun. Perkele. Kai se pitää alkaa joskus hyväksymään, että musta kasvaa väkisin aikuinen. Vieläkin tuntuu pahalta sana: AIKUINEN.

Niin siitä tiistaista. Sellanen täti soitteli mulle meilahdesta ja kertoi ettei mulla ole syöpää saatika kasvainta. Näiden ilosanomien jälkeen se kyllä kertoi mulla olevan keuhkoissa luunpala. No se on sitten siellä ja pysyy. Onneksi tämäkin on saanut jo nimen: Clyde. Tosin iso kalju "piellikkö" päätti minun ilokseni kertoa, koska emme ole virossa, sen nimi lausutaan ja kirjotetaan samalla lailla.. Kiitos tästä. Isolle kaljulle "piellikölle" se on Klaid.

Kotonakaan ei ole rauhallista. Pikku koirasta alkaa kasvamaan pikku mies. Se osaa jo tehdä seisakin ja yrittää välillä nostaa jalkaa kun se pissaa.. Hienoa. Hyperaktiivi narun jatke käy vähän kierroksilla. Sillä on menossa uhmaikä. Jos se olisi ihminen,, niin sillä tulisi täyteen jo kuitenkin 3,5 vuotta. Kiitti siitä. RAUHOTTUISIT JO!

Kotona pyörii kanssa se renttu.. Sekin on oppinyt pissaamaan nostamatta jalkaa. Tosin näistä rentun villeistä nuoruus vuosista tuli taas todiste ja sekin tiistaina. Rentun korvasta tulla tupsahti ulos kuula pyssyn kuula. Se on ollut siellä korvassa vaivaiset 10 vuotta, ellei jo enemmänkin. Mistä sitä tietää toisaalta, koska viimeksi sekin on sellaisiin leikkipyssyihin koskenyt... On se päässyt isojen poikien liigaankin leikkii "muka" oikeeta sotaa. Sekin paska laitos on nimeltään Suomen armeija. Tosin, ehkä se renttu siellä vähän aikuistu, oli se siellä valtion ylläpitämänä vuoden ja arvoltaan JOPA Alikersantti. Kotona sitä pitää kutsua nimellä Keisari. Vitun vaativa renttu.

Kaikin puolin valoisalta näyttää ainakin täällä toimistolla, koska ikkuna verhot näyttää läpi ja ulko-ovesta näkee ulos kaikkien tummennusten alta. Ehkä se elämä alkaa täällä risukasassakin hymyilemään. Ja toivottavasti pian. Siihen tietenkin auttaa, että käy ihan oikeissa töissä (kuten yksin kaksoishauska mies sen mainitsi), ja siihen päälle se, että töistä maksetaan palkkaa ja siihen vielä se, että verottajalle on nyt ilmoitettu, vitut mä maksan enää noin paljon valtiolle LAINAA.

Tänään torstaina, EI ole vielä uusi maanantai. Se siirtyi eiliselle. Kiitos vitun VIRASTO AIKA. No pitäis saada sellainen ajokortin lykkäys ja poliisit haluaa olla töissä vain 16.15 asti. Ensin ne internetistä kertoo väärän paikan. Pasilasta lähettävät Punavuoreen ruuhka-aikaan. Sit kun oot perillä, katsot kelloo ja toteet: se meni kiinni 2 minuuttia sitten. Kiitti siitä. Onneksi renttu haki kaavakkeet mulle kotiin ja saan viedä ne maalle (lue Espooseen), ettei tartte keskustaan ajaa. Kiitti kuitenkin eilisestä vitutuksesta..

Ei kommentteja: