torstai 10. heinäkuuta 2008

Naiset vs Miehet

Oletko koskaan kattonut törkyä telkkarista? Törkyä, eli naisten sarjoja kuten, sinkkarit, epätoivoiset kotihuorat jne ? MINÄ olen. Eilen tulin katsoneeksi tätä Suomessa uusinta sarjaa, eli Cashmiere Mafiaa. Kaikissa näissä törky ohjelmissa on aina sama kaava, uranaiset, sinkkunaiset, koriäidit, yksi seksuaalisen vähemmistön edustaja ja kiintiö neekeri. Kiintiö neekeri tosin voi olla joku muukin "rotuvähemmistön" edustaja ja nekin laitetaan sinne sarjaan vain siksi ettei ketään syrjitä.

Eilen kun olin saanut tämän naismafia sarjan katsottua aloin katsomaan toista uutta sarjaa: Naisten Miehet. Päärooleissa neljä miestä ja kaikki lähes samoissa asemissa kuin tässä akkamafiassa. Tämäkin sarja on suunnattu kuitenkin meille naispuolisille sohvaperunoille. Mutta kaiken tasavertaisuuden vuoksi tässä pitää olla miehiä. Molemmissa sarjoissa se toinen osapuoli pettää ja samassa jaksossa (jakso nro 2). Mikä tätä maailmaa vaivaa kun nykyään pitää ne miehet laittaa siihen naisten törkyyn päärooliin?

Olen ollut ihan keskenäni tyytyväinen sinkkareihin ja kotihuoriin, mutta silti tälläistä sontaa menin eilen katsomaan nauhalta. Kaiken lisäksi sarja oli niin saatanan mielenkiintoinen että nukahdin kesken kaiken ja sillä välin koira kakkasi lattialle. Eli MIESTEN näyttelemät naisten törkysarjat on saatanasta, ne saa toiset väsymään ja siitä hyvästä kun nukahtaa, toinen tekee tarpeensa sisälle, koska en päässyt ulos, koska katsoin NAISTEN miehiä ja nukahdin. Vittu.

Koska se telkkari nyt syöltää kaikkea muutakin aivan täyttä paskaa ja sitähän on tietenkin pakko, (SIIS AIVAN PAKKO) katsoa, niin minkäs teet. Hullut japanilaisetkin vetävät parempaa showta, kuin nää naisten mieshuorat. Hulluissa japanilaisissa kaikki tappelee kyllä keskenään mestaruudesta. Naiset vastaan miehet vastaan kaikki. Ja se ohjelma on kyllä suunnattu kaikille sukupuolen edustajille (tähän lasketaan myös transut mukaan).

Koska mua edelleen sylettää se ajatus että seuraavan sukupolven ohjelmissa on sitten jo sukupuolettomat tappelemassa sukupuolettomien törkyjen vallasta, niin olen jo ihan hämilläni siitä, että kuka on sitten se sukupuoleton? Helvetti että tulevaisuus näyttää synkeeltä, ainakin ton telkkarin osalta. Pitää sitte muuttaa jonnekin pirttiin ihan keskelle metsää ja ostaa kaikki NYKYÄÄN hyvät naisten törkysarjat sinne ja lukkiutua katsomaan niitä pelkästään. En tule ulos sieltä, enkä osta digiboxia.

Ei kommentteja: