maanantai 23. helmikuuta 2009

ISOJA

Hahahahaha. Toimistohuumoria.

Aamu alkoi todella paskasti ja avautumisella. Kunnes vihdoin ollaan jo oltu reilusti yli puolen päivän ja Kaikkonen on syöttänyt 2 ja puoli muffinssia, alkaa löytymään hervotonta naurua ja vatsan vääntelyä.

Se mitä kaikki miehet haluaa tietää: onko koolla väliä? Ei me siitä puhuttu ja sitä ei vieläkään kerrota! Mutta aina siitä ISOSTA saa tehdä kuitenkin päivän puheenaiheen.

Tuli oltua joskus jossain missä Ystävättäremme kävi ensin kokeilemassa yhden. Tulipa joskus oltua nuoria ja toinen Ystävätär kävi kokeilemassa toisen. Kävimme joskus juhlissa mistä Ystävättäremme kokeili kolmanne. Kävimmepä joskus jossain "kahvilla" ja Ystävätär kokeili neljännen.

Tämän tarinan jälkeen (meni aikaa) nämä neljä kokeilua eksyi tämän tytön kanssa mökille. Tämä tyttö ja neljä kokeilua päätyivät samaan saunaan jonnekin Forssan liepeille. Saunomisen ja parin siiderin jälkeen tämä tyttö osasi pitää LUOJAN KIITOS kauniin suunsa kiinni ollakseen toteamatta. Nämä neljä kokeilua omaavat kaikki todistetusti kuuleman perusteella....

Tarina ei kerro miten loppu päättyi kuka oli kuka, ketä kaikki pani, vai paniko kukaan yhtään ketään missään koskaan.

Hervottoman naurun remakan ja palvelujohtajan punastelun jälkeen, toivotaan lisää näitä tarinoita, oli ne ISOJA tai...

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

ISOJA.....

...
...
...
...
...
...
...
...
...
.....MUFFINSSEJA!!!!