tiistai 11. joulukuuta 2007

Joulusta

Nyt on jouluun aikaa enää melkein se puolet mitä tässä jengi odottaa. Itse en odota joulua. Ne jotka ovat onnistuneet Kääpiksen tuntemaan viimeiset vuodet tietävät miksi. Kääpis ei pidä joulua minään. Kääpis halveksuu joulua ja kääpiksen mielestä se on vaan niin tekopyhää paskaa. Kaupallista siitä on tehty ja joka vuosi se menee vaan kaupalliseksi. Jouussa ei ole mitään muuta kuin palaneen rahan käryä.

Tänä vuonna tapahtui jotain ihan vitun outoa. Kääpis ja sen renttu ostivat kaikki joululahjat ennen kuin joulukuu ehti pyörähtää edes kunnolla käyntiin. Kääpis piti renttunsa kanssa pikkujouluja ja kääpis sekosi kaupassa. Se osti jouluvalot ja joulukoristeita. Kääpiksellä on tänä vuonna lempi joululaulukin: Aamu pojat feat. Elastinen - Heiluta sitä joulukinkkua.

Kääpiksen mielestä tämä kaikki on sairautta. Joulu on sairaus. Joulumieli on aivo syöpä (kyllä erikseen kirjoitettuna). Kääpis on aina halveksunut valkoista joulua ja se lopetti joulupukkiin uskomisen ajat sitten (se ei koskaan tuonut niitä kaikista toivotuimpia lahjoja, oli sitten kuinka kiltti tahansa). Tonttuja on olemassa, mut ei ne tule kattomaan kuinka kiltisti ollaan, ne etsii pesimis saunaa. Eli ne tekee sinne pesän ja lisääntyy. Sitä ne tontut tekee.

Kääpis voi kertoa kaikki paskimmat asiat joulusta mitä ikinä tietää. Kääpis yrittää edelleen tässä hokea itselleen, että joulu on edelleen niin perseestä, vaikka se rentulleen menikin jo sanomaan, että tänä vuonna voi jopa olla kiva joulu, koska sen saa viettää rentun kanssa (hyi vittu mitä joulu hempeilyä). Kääpis on totaallisen seonnut, koska se toivoo jo luntakin. Kääpis tarvitsisi kunnon shokkihoitoa.

Viime jouluna kääpis oli perheen kanssa kiltisti. Viime jouluna kääpis kävi rakkaan "veljensä" perheen luonakin viettämässä aikaa. Kääpis viime vuonna ei rietastellut muuten, kuin vain käymällä kuppilassa (kääpis oli autolla). Edellis jouluna kääpis oli kännissä. Se kännäsi kahden sen kaverin kanssa, jotka ajattelevat joulusta samoin. Kääpis luotti ilmeisesti "joulu-onneensa" ja ajoi autoakin kännissä. Sitä edellisenä jouluna kääpis kävi kruisailemassa 7 tuntia. Ja jauhoi sillon kauheeta kakkaa kaverinsa kanssa, joka ajatteli myös joulusta samoin.

Tänä jouluna ei kääpis saa olla kännissä, ihan munatotissa, joulufiiliksissä se saisi olla ja ehkä hieman nauttineena hehkuviiniä (hyi vittu mikä sana). Vaikka kääpis niin halveksuu koko joulua, sitä ajatusta ja ideologiaa, pitää se ehkä tänä vuonna jopa siitä joulukonsertista, mihin se viimeksi sammui (oli niin kylmä ja tylsää). Ehkä kääpis tänä vuonna osaa hetkeksi päästä joulu meininkiin mukaan, ihan vaikka sitten sen renttunsa mieliksi (se kääpis on seonnut kun se mielistelee jo muita).

Ei se kääpis toivota kenellekkään oikeastaan tarkoituksella hyvää joulua, vaikka se ne joulukortit tekikin. Ehkä se jopa voisi muistaa laittaa ne joulukortit joskus postiin, niin muut oikeasti näkisivät kuinka sekaisin se kääpis on oikeasti mennyt. Sen jälkeen sen kääpiksen voi kiikuttaa sinne hoitoon, koska sen lääkkeet alkaa olemaan siinä kunnossa, että ne jopa tekee sen melkein onnelliseksi.

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

voi kun se siellä fiilistelee joulua...mä virallistin tänää mun joululle haistattelun. jepujee.