keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Työttömän onnellisuus osa 1

Rakkaat lukijat,

Olen tullut johtopäätökseen, että työttömän elämä on täyttä juhlaa.

Kysytkin vielä MIKSI?

Ensinnäkin, ei tarvitse käydä töissä. Toiseksi, ei tarvitse käydä töissä. Kolmanneksi, ei tarvitse käydä töissä. Siinä ne tärkeimmät syyt. Siihen vielä lisäksi, päivisin voi tehdä ihan mitä haluaa, varsinkin jos terveys antaa periksi. Koskaan ei tarvitse herätä siihen vitun herätyskelloon. Sossut tai työkkäri maksaa sulle palkkaa kunhan joskus aina sillon tällön varaat niille ajan ja käyt kuuntelemassa niiden tyhmiä juttuja. Eli johtopäätös: rahaa tulee (kunhan vaivautuu sinne sossun luukulle niiden vähemmistöjen kanssa), alkoon on aina rahaa, nukkua saa miten vaan ja aikaa on.

Elämän tahdin koko ajan kiristyessä miettii, miksi aina pitää olla kaikessa paras ja täydellinen. Ainakin sitä pyrkii siihen, että olisi. Omasta mielestäni en ole mikään perfektionisti, mutta pyrin siihen koko ajan. En halua olla täydellinen ja kaikke sitä paskaa. Haluan olla oma itseni. Joudun jatkamaan aiheesta myöhemmin, sillä se renttu, joka asuu meillä tuli noutamaan.

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

joo, se on vitun upea ilmiö ku valtio paapoo. sit on näitä kato viel jotka nostaa sossulta rahaa ja käy töissä pimeenä siihen päälle hieman. vittu niil o rahaa. jes. hyvin menee. eikä suinkaan mitään ongelmakohtia tässäkään. ei.

mulla on kiukkuaamu. vituttaa kaikki ihmiset, jotka ei saatana osaa ottaa itsestään ja elämästään vastuuta.