keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Yö-köt-tää

Kaikki mikä tulee yököttäyydestä mieleen.. Iso huokaus. Ne just rakastuneet pariskunnat. Ja se ylenpaattinen söpöily. En kiellä etten itsekkin olisi sellanen. Mutta mua yököttää välillä sillonkin kun teen sitä itse. Söpöily on piilossa kivaa, koska kukaan ei tiedä että sitä tehdään. Piilossa paras.

Okei, kaikki parishteet on omalla tavallaan vitun yököttäviä. Mut jos niistä ei koko ajan puhuttaisi, ei olisi tätä yökkimis refleksiä ja sillon siitä ei voisi vittuilla.

Muutkin asiat yököttää. Ainakin krapulassa tuntuu että kaikki on hirveetä, kauheeta, kova äänistä ja yököttävää. Sillon tulee se täysi stoppi. Silloin myös toivoo, ettei maailma pyörisi niin lujaa. Siitä tulee niin perkeleen paha olo.

Mulle tulee nytkin paha olo kun ajattelee, että pitäisi tehdä töitä. Ja kun tattoo tota kärhämä huoraa päivät pitkät, ei voi mitään muuta kuin tehdä yökkimis-refleksiä. Ton viiksekkään kärhämä huoran kattominen on pahinta mitä tiedän. Kelasin just, et jos tohon törmäis krapulassa.. Mä varmaan vetäisin itteni niin pitkälle jojoon. YÄK!

2 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

muakin yököttää, koska join pahaa kahvia. yäk.

ja mä tahtoisin jo kotiin. saako mennä?

Kaikkonen kirjoitti...

oli kivat bileet, hyvää mättöö ja nätti asunto :) me lähdetään nyt hakee ruokaa. koska on nälkä.